I perioden 15.07.24-02.08.24 holder vores kundeservice ferielukket, men der afsendes ordre hver hverdag i perioden.

Salgs- og leveringsbetingelser

Hent returseddel her

Betaling: 
Dankort / Visa Dankort / Master Card / MobilePay
Beløbet hæves, når varen afsendes.

For køb via Nemhandel (EAN/GTIN) henvises til vores B2B webshop hvor man kan blive oprettet som kunde: Bliv oprettet som B2B kunde (CVR-nr. påkrævet).

Levering og fragtpriser:
Når du handler på beslagfabrikken.dk, betaler du for en fast fragtpris af de købte varer til leveringsadressen, der er angivet på ordren. Der er fri fragt på ordre over 399,- til levering til Pakkeshop.

Ordre modtaget inden kl. 12.30 forventes afsendt samme hverdag.
Ordre modtaget efter kl. 12.30 forventes afsendt førstkommende hverdag. Ordre modtaget på helligdage samt i weekenden forventes afsendt førstkommende hverdag.

Der leveres i Danmark, dog ikke til Færøerne, Grønland.

Vi benytter GLS til levering af varer.

Fragtpriserne er følgende:

Under 20 kg

GLS til pakkeshop (fri fragt på ordre over 399 kr.)

44 kr.

GLS med omdeling (privat adresse)*

65 kr.

Over 20 kg**

GLS med omdeling

65 kr.

*Når der ønskes GLS levering med omdeling accepteres det,  at GLS må stille pakken på hjemmeadressen, på aftalt sted, hvis ingen er hjemme, uden kvittering for modtagelse. Ansvaret for pakken overgår herefter til kunden.

**GLS leverer ikke pakker på over 20 kg til pakkeshoppen. Derfor skal disse leveres med omdeling, og stilles på adressen uden kvittering for modtagelse. Ansvaret for pakken overgår herefter til kunden.

 

Leveringstid: 
1-3 hverdage

Fortrydelsesret:
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. e-mail til salg@beslagfabrikken.dk eller på telefon 98351500, eller ved at benytte returformularen (findes nederst på siden). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Vi modtager IKKE pakker sendt til pakkeshop  eller pakker sendt pr. efterkrav.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 75,-.

 

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
A/S J. Petersens Beslagfabrik
Mrk.: Returvare til beslagfabrikken.dk
Jacob Petersensvej 9
DK-9240 Nibe

Vi modtager IKKE pakker sendt til pakkeshop  eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret:
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 2 år reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Persondatapolitik:
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos A/S J. Petersens Beslagfabrik og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos A/S J. Petersens Beslagfabrik, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: salg@beslagfabrikken.dk

Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til A/S J. Petersens Beslagfabrik pr. e-mail til salg@beslagfabrikken.dk eller på telefon 98351500. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Klag via www.forbrug.dk.

Hent returseddel her