Mere end 150 års erfaring • Kontakt os hvis du har spørgsmål: salg@beslagfabrikken.dk • Hvis du køber inden 12.30 sender vi idag*

Varmgalvaniserede beslag og hængsler

Det danske klima slider hårdt på beslag og hængsler – vælg derfor varmgalvaniserede beslag og hængsler til udendørs brug, da dette giver den absolut bedste beskyttelse mod rust.

Der findes forskellige overfladebelægningstyper – de mest gængse er elektroforzinkning i daglig tale elforzinkning og varmforzinkning i daglig tale galvanisering.

For begge typer overflader gælder at den udendørs levetid er afhængig af belægningstykkelsen. Forbruget af overfladebelægning pr. år er 2-3my, dog større på udsatte steder f.eks. kystnære områder, hvor der er salt i luften fra havet.

  • Elforzinkning har typisk en belægningstykkelse på 15-20my hvilket giver en levetid på 6-10 år, igen afhængig af hvor udsat beslaget er.
  • Varmforzinkning har typisk en belægningstykkelse på 80-100my, hvilket giver en levetid på 20-30 år, igen afhængig af hvor udsat beslaget er.

Vi anbefaler varmforzinkning til produkter til udendørs brug, da arbejdet med at bygge læhegnet, skuret eller andet jo er det samme hvad enten man bruger det ene eller det andet, MEN holdbarheden på projektet øges væsentligt ved brug af varmforzinkede produkter, hvilket jo i sidste ende sparer arbejdsindsatsen med vedligehold, udskiftning samt ombygning.

Varmforz